Valk Exclusief Eindhoven Airport

Home » Valk Exclusief Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Hotel Valk Exclusief

Opening begin 2022

Het in aanbouw zijnde Valk Exclusief is straks gelegen aan de autosnelweg A2 en A50 op slechts 7 kilometer van Eindhoven Airport. Het hotel wordt begin 2022 geopend.

Heeft u een vroege vlucht?

Hotel Valk Exclusief Eindhoven Airport beschikt straks over een wekservice, waarmee u altijd gegarandeerd op tijd bent voor uw vlucht. Wel zo prettig toch?

Hotel Van der Valk?

Valk Exclusief Eindhoven Airport

Nabij Eindhoven Airport aan de autosnelwegen A2 en A50 is het nieuwe hotel van Valk Exclusief Eindhoven-Best in aanbouw. Inmiddels is gestart met de bouw van dit exclusieve hotel met 198 kamers. Het gloednieuwe Valk Exclusief hotel is straks gelegen op slechts 7 kilometer (11 minuten) rijden van de vertrekterminal van Eindhoven Airport.

De luxe van Valk Exclusief Eindhoven Airport
Valk Exclusief in Best (aan de randweg van Eindhoven) beschikt straks over een stijlvol à la carte restaurant met live-cooking, een bar, brasserie, diverse vergaderzalen, een wellness met fitness center, zwembad en een skybar boven op de 12de verdieping. Vanaf deze skybar heeft u straks een schitterend uitzicht over de skyline van Eindhoven en de vertrekkende vliegtuigen op Eindhoven Airport.

Overnachten bij Valk Exclusief Eindhoven Airport
De verwachte opening van Valk Exclusief Eindhoven-Best staat gepland voor begin 2022. Begin uitgerust aan uw vakantie en reserveer vanaf 2022 uw hotelkamer bij Valk Exclusief Eindhoven Airport.

Dit hotel is in aanbouw en een hotelkamer is online nog niet te reserveren!
Vliegt u binnenkort al vanaf Eindhoven Airport? Reserveer dan een overnachting in een van de andere hotels nabij het vliegveld, de andere hotels in de directe omgeving zijn:

? Tulip Inn Eindhoven Airport
? Holiday Inn Eindhoven Airport
? Novotel Eindhoven Airport
? Campanile Eindhoven Airport
? Van Der Valk Eindhoven Airport
? Bastion Eindhoven Airport

Wij vergelijken de prijzen van

Kijk binnen bij Valk Exclusief Eindhoven Airport

null

null

null

Beoordelingen

Meer beoordelingen lezen of direct online reserveren?