Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Tulip Inn Eindhoven Airport 3 sterren

Tulip Inn Eindhoven Airport
Uitgerust aan uw vakantie beginnen? Kies dan voor het Tulip Inn Eindhoven Airport. Tulip Inn Eindhoven is het eerste hotel in Nederland dat boven op de terminal van een vliegveld is gebouwd. Geniet ’s avonds van een prachtig uitzicht op de luchthaven. De volgende ochtend stapt u heerlijk uitgeslapen in de lift die u binnen enkele seconden naar de vertrekhal van Eindhoven Airport brengt. Reserveer direct uw kamer in het gloednieuwe Tulip Inn Eindhoven Airport.

Een zorgeloos verblijf bij Tulip Inn Eindhoven
Tulip Inn Eindhoven heeft 120 comfortabele kamers. Elke kamer is van alle gemakken voorzien en beschikt over individueel te bedienen airconditioning en gratis Wi-Fi. Uiteraard zijn de kamers modern ingericht en geluidsdicht. Zo kunt u genieten van de nabijheid van Eindhoven Airport zonder gestoord te worden door het geluid van de vliegtuigen. Kies voor een uniek en rustgevend verblijf in Tulip Inn Eindhoven.

Kwaliteit van Tulip Inn
Tulip Inn Eindhoven biedt u de service en kwaliteit die u gewend bent van elke andere Tulip Inn: comfort, gastvrijheid en waar voor uw geld. Onze medewerkers vragen bij het inchecken naar uw vluchtnummer. Heeft u een vroege vlucht? Dan zorgen wij ervoor dat u op tijd gewekt wordt. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze ontbijtservice. En heeft uw vlucht vertraging, dan krijgt u een seintje waardoor u niet onnodig lang hoeft te wachten op de luchthaven.

Reserveer hier direct uw overnachting bij Tulip Inn Eindhoven Airport

Voor een zorgeloos vertrek op vakantie, is een verblijf bij Tulip Inn Eindhoven Airport een zeer goede keuze. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer dan direct online. Hieronder vergelijkt en boekt u eenvoudig een kamer bij Tulip Inn Eindhoven Airport, direct boven de terminal.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl